Pierwszy merytoryczny workshop Grupy Heritage

W dniu 20 października 2015 roku odbył się pierwszy merytoryczny workshop grupy Heritage Hotels Poland.

Miał on miejsce w Dworze Sieraków, a tematem spotkania było: „Jak skutecznie zwiększyć sprzedaż wina w restauracji”. Bogaty program workshopu zawierał moduły dla managerów i pracowników F&B hoteli historycznych. Program skoncentrowany był na praktycznych aspektach związanych z obecnością wina w restauracji, efektywnym zarządzaniu sprzedażą wina oraz sztuką dobierania wina do potraw.

 

W warsztatach uczestniczyło 15 osób, które reprezentowały następujące hotele Grupy Heritage: Donimirski Boutique Hotels, Dwór Kombornia, Dwór Prezydencki,  Dwór Sieraków, Pałac Bugaj, Pałac Tłokinia i Villa Elise.

Wkrótce następne warsztaty, doskonalące kompetencje pracowników i poziom jakości usług świadczonych w Hotelach Heritage.