Restauracja
Dworska restauracja posiada rekomendację Slow Food, została również wyróżniona przez przewodnik kulinarny Gault&Millau jako jedna z pięćdziesięciu najlepszych restauracji w 2014 roku w Polsce. Nasza piwnica może poszczycić się najbogatszą kolekcją win w Małopolsce.
Kuchnia Dworu Sieraków to połączenie starego z nowym. Wyszukujemy stare przepisy i interpretujemy je na nowo. Dbamy o to, by nasze gotowanie było zgodne ze współczesnymi trendami dietetycznymi: mało tłuszczu, mało cukru, mało soli. Gotowanie rozpoczyna się w momencie zakupu produktów - muszą być najlepsze. Wyszukujemy lokalnych producentów, którzy są w stanie dostarczyć nam najlepszy produkt, czy to będzie mięso, ryby, warzywa czy owoce.
Nie idziemy na skróty. Gotujemy tylko z tego, co zdrowe, nie stosując ulepszaczy smaku, proszków czy żeli. Gotujemy tak jak dawniej, ale z całą naszą współczesną wiedzą. Kartę zmieniamy cztery razy w roku, tak jak zmieniają się sezony. Bo to zegar i kalendarz wyznacza menu w Dworze Sieraków.